Актуальність трудового навчання

Результат пошуку зображень за запитом трудове навчання"
Актуальність обраної теми розробки полягає в необхідності методичного забезпечення уроків трудового навчання за умов самостійного наповнення вчителем змістом уроків щодо виготовлення конкретного виробу для реалізації вимог нової програми трудового навчання в 5-9 класах.
Метою роботи є розробка циклу уроків у 5 класі (за умов навчання класів, що не поділяються на групи) з виготовлення декоративного свічника з використанням технології ліплення.
Результатом проектно-технологічної діяльності учнів буде проект, у даній роботі -декоративний свічник, який, на думку авторів, має особистісно ціннісне значення та підприємницький потенціал, може бути корисним для сім'ї.
Обрана технологія ліплення із солоного тіста відповідає віковим особливостям учнів 5 класів, є доступною для засвоєння та відповідає цілям і завданням запропонованого проекту. Готові вироби після їх завершення можна використовувати за призначенням.
Дана робота може використовуватись вчителями трудового навчання, які працюють в 5-6 класах за умов навчання класів, які поділяються або не поділяються на групи.

Коментарі